Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Στην Επαρχία η ELITE CYCLING ACADEMY

  • Posted on:  Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016 14:40
  • Written by 

Μέσα στα πλαίσια των αναπτυξιακών στόχων  του ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΙΤ, η ακαδημία σε συνεργασία με τον κ. Παντελή Χριστοφόρου καταξιωμένο εκπαιδευτή / προπονητή / αθλητή ποδηλασίας δημιουργεί κλιμάκιο Ακαδημίας Ποδηλασίας για παιδιά 6 με 14 ετών, στις περιοχές Πέρα Χωρίου Νήσου, Αγίας Βαρβάρας, και περιχώρων.

Ο κ. Χριστοφόρου είναι καταξιωμένος αθλητής, έχοντας κατακτήσει αρκετές νίκες στους Παγκύπριους αγώνες ποδηλασίας. Με αρκετές συμμετοχές στην εθνική ομάδα τόσο σαν αθλητής αλλά και συνοδός, η εμπειρία του προσδίδει μεγαλύτερη αξία στην ΕΛΙΤ. Την περσινή χρονιά κατετάγη 2ος στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο ορεινής ποδηλασίας. Ο Παντελής είναι προπονητής ποδηλασίας τα τελευταία χρόνια με αξιοζήλευτο έργο στις Ορεινές περιοχές Λυθροδόντα, έχει πιστοποίηση προπονητή από την Διεθνή Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική νέα πορεία της Ποδηλατικής Ακαδημίας ΕΛΙΤ αφού στόχος της είναι ο ανάπτυξη του αθλήματος της ποδηλασίας προσφέροντας σε νεαρά παιδιά της επαρχίας Λευκωσίας επαφή με το άθλημα της ποδηλασίας.

Σήμερα η ΕΛΙΤ δραστηριοποιείται στη κεντρική Λευκωσία, στο Πάρκο Στροβόλου κοντά στο Προεδρικό και την Αγγλική Σχολή. Παιδιά από όλες τις περιοχές της Λευκωσίας συμμετέχουν στα μαθήματα κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Η νέα σχολή της ΕΛΙΤ έχει σαν σημείο συνάντησης την περιοχή Πέρα Χωρίου Νήσου, παρά την εκκλησία του Σωτήρος. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο από τις 15:30 μέχρι τις 17:00.

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 99188886 με τον κ. Παντελή Χριστοφόρου | Προπονητή – Εκπαιδευτή.

Η ELITE CYCLING  κατέχει ηγετική θέση σήμερα στον αναπτυξιακό αλλά και στον αγωνιστικό αθλητισμό. Τα αποτελέσματα αλλά και η σωστή και σοβαρή δουλειά από τους αθλητές και προπονητές την έχουν κάνει να ξεχωρίζει, δυναμικά παραμένει πιστή στις αξίες του ευ αγωνίζεσθε, της αθλητικής άμιλλάς, του ήθους και της αθλητικής πειθαρχίας.

Η ΕΛΙΤ από το 2014 που δραστηριοποιήθηκε στο Άθλημα της Ποδηλασίας κέρδισε  6 πρωταθλήματα στις επίσημες κατηγορίες της Κυπριακής ομοσπονδίας. Οι αθλητές της απαρτίζουν το μεγαλύτερο μέρος των εθνικών ομάδων.  Η ομάδα και η ακαδημία συμμετέχει ανελλιπώς σε κοινωφελείς εκδηλώσεις και έμπρακτα μέσα από τους αγώνες της προσφέρει στα κοινά αλλά και γενικότερα στην ανάπτυξη αθλητικής παιδείας.

Read 679 times

ΧΟΡΗΓΟΙ

Χωρίς την σημαντική βοήθεια των χορηγών δεν θα ήταν δυνατή η δημιουργία αλλά και η διατήρηση της Ομάδας και Ακαδημίας ΕΛΙΤ.