Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Με 15 αθλητές στο σιρκουι της Κυριακής 9 Απριλίου 2017 η ΕΛΙΤ - ΡΟΤΣΙΔΗΣ

  • Posted on:  Παρασκευή, 07 Απριλίου 2017 10:02
  • Written by 

Με 15 αθλητές και αθλήτριες η ELITE CYCLING στον 5ον επίσημο αγώνα ποδηλασίας τύπου σιρκουί που διοργανώνει την Κυριακή 9 Απρίλιου το σωματείο  ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας. Με αφετηρία την Σιά, διαμέσου Κόρνου η διαδρομή του αγώνα είναι κυκλική 9.5χλμ ανά στροφή με 10 στροφές για τις κατηγορίες Ανδρών και εφήβων και 7 για τις υπόλοιπες κατηγορίες .

Ευελπιστούμε ότι και πάλι η ELITE CYCLING θα θριαμβεύσει κερδίζοντας βάθρα στην κατηγορία Ανδρών ελίτ  με πρωταγωνιστές τους Ανδρέα Μιλτιάδη και Αρμάντο Αρχιμανδρίτη αλλά και στις κατηγορίες των εφήβων με τον Στέλιο Γεωργίου και των υπολοίπων κατηγοριών με πρωταγωνίστρια την Κάλια Λαζάρου (πανκορασιδα). Η συγκεκριμένη διαδρομή που δεν είναι πολύ ανηφορική είναι ιδανική και ταιριάζει στο «προφίλ» όλων αθλητών της ομάδας και ευχόμαστε στους Ανδρέα Νικολάου, Τιμόθεο Σκέττο, Ανδριάνα Δαμαλά, Ιάκωβο Χριστοδούλου, Σταύρο Θεοφάνους, Νίκο Ροτσίδης, Χρηστάκη Πέτρου Κώστα Ψυχή και Κούλη Δαμαλά κάθε επιτυχία.

Η επόμενη συμμετοχή των αθλητών μας είναι ο αγώνας ατομικής χρονομέτρησης που διοργανώνει η ELITE CYCLING το Σάββατο 22 Απριλίου στον παραλιακό δρόμο Περβολιών με τερματισμό την μαρίνα Ζυγιού.

Read 1180 times

ΧΟΡΗΓΟΙ

Χωρίς την σημαντική βοήθεια των χορηγών δεν θα ήταν δυνατή η δημιουργία αλλά και η διατήρηση της Ομάδας και Ακαδημίας ΕΛΙΤ.