Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Η Πετρολίνα μακροχρόνιος Silver Sponsor της ELITE Cycling

  • Posted on:  Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 00:10


Η Elite Cycling (ΕΛΙΤ_Ροτσίδης) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η εταιρεία ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ Λτδ αποτελεί τον μακροχρόνιο Silver Sponsor της ομάδας. Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ Λτδ και η ELITE CYCLING ενώνουν δυνάμεις για να εφαρμόσουν κοινές δράσεις και να υποστηρίξουν ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες, δίνοντας στους κατοίκους της Κύπρου ευκαιρίες άθλησης.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ θεωρεί ότι ο Αθλητισμός είναι από τις σημαντικότερες δραστηριότητες που μπορεί να έχει στη ζωή του ο κάθε άνθρωπος. Ταυτόχρονα εφαρμόζει με συνέπεια την πολιτική της για βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος, ενισχύοντας και καλλιεργώντας την περιβαλλοντική συνείδηση των πολιτών και κυρίως των παιδιών.

Μέσω της στήριξης της ELITE CYCLING στηρίζει την ανάπτυξη της ποδηλασίας στη Κύπρο, ενός κατ’ εξοχήν πράσινου αθλήματος. Η στήριξη αυτή μεταφράζεται αφενός σε δυνατότητα περεταίρω ανάπτυξης της βάσης του σωματείου μας, της σχολής ποδηλασίας ELITE CYCLING ACADEMY όπου παιδιά μέχρι 14ων ετών έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το μαγικό κόσμο της ποδηλασίας και αφ’ ετέρου της ενίσχυσης της αγωνιστικής ομάδας ELITE CYCLING RACING TEAM η οποία τα τελευταία χρόνια Πρωταγωνιστεί στην αγωνιστική ποδηλασία με σημαντικότατες επιδόσεις σε Κύπρο και Εξωτερικό.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ Λτδ  είναι η  μεγαλύτερη εταιρεία πετρελαιοειδών στην Κύπρο με πολυετή ιστορία στήριξης του Κυπριακού αθλητισμού. Ευχαριστούμε την εταιρεία  Petrolina (Holdings) Public Ltd για την υποστήριξη. Είναι τιμή μας να φέρουμε το λογότυπο της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στην στολή της αγωνιστικής μας ομάδας!

ΧΟΡΗΓΟΙ

Χωρίς την σημαντική βοήθεια των χορηγών δεν θα ήταν δυνατή η δημιουργία αλλά και η διατήρηση της Ομάδας και Ακαδημίας ΕΛΙΤ.