Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Παρουσίαση Ομάδας και Ακαδημίας 2015

  • Posted on:  Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2015 16:38
  • Written by 

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση διοργάνωσε ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΛΙΤ στις 31 Ιανουαρίου, όπου παρουσιάστηκε η Ομάδα  και η Ακαδημία του. Επίσης παρουσιάστηκε και η αθλητική ενδυμασία  του Ομίλου για την περίοδο 2015 .  Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι Ποδηλάτες με σύντομο βιογραφικό και όλοι οι νεαροί αθλητές / τρεις της Ακαδημίας.

Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Π.Ο.Ε κ. Ανδρέας Νικολάου  επεσήμανε την διαφορετικότητα του Ποδηλατικού Ομίλου ΕΛΙΤ και ανέλυσε τους τρεις πυλώνες όπου απαρτίζουν τον Όμιλο, δηλαδή, την «Ακαδημία Ποδηλασίας» για παιδιά 6 - 15 χρονών, την «Αγωνιστική Ομάδα Ποδηλασίας»  και την «Ποδηλασία για Όλους». 

Επιπρόσθετα έγινε σύντομη παρουσίαση των στόχων του Ομίλου για το τρέχων έτος 2015 και  κάλεσε τους φίλους του ομίλου  να «αγκαλιάσουν» τη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται για την καλύτερη δυνατή συμμετοχή του Ομίλου στις αγωνιστικές εμφανίσεις της χρονιάς.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο Ποδηλατικός Όμιλος ΕΛΙΤ πέραν της ποδηλατικής παιδείας που διδάσκει και των αγωνιστικών  υποχρεώσεων  της, δίνει ιδιαίτερη σημασία στον κοινωνικό  ρόλο  που διαδραματίζει στην κοινωνία και φέτος όπως κάθε χρόνο θα συμβάλει ενεργά βοηθώντας μη προνομιακά ιδρύματα.

Στη εκδήλωση έγινε και παρουσίαση  και ειδική ευχαριστία όλων των χορηγών. Την εκδήλωση  παρακολουθήσαν δεκάδες φίλοι της ομάδας . Ειδική ευχαριστία προς το σχολείο  και  τους υπευθύνους του Junior & SeniorSchool  για την όλη βοήθεια και την παραχώρηση της αίθουσας.

Η Αγωνιστική Ποδηλατική Ομάδα του 2015 αποτελείται από:

Άνδρες

1.       ΑΡΜΑΝΤΟ ΑΡΧΙΜΑΝΤΡΙΤΗΣ

2.       ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

3.       ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

4.       ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΣΚΕΤΤΟΣ

5.       ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Έφηβος

6.       ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΤΣΑΛΟΣΑΒΗΣ

Νεάνιδα

7.       ΣΤΕΛΙΑ ΚΑΤΕΛΛΑΡΗ

Master 1

8.       ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΘΑΝΑΗΛ

9.       ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ

10.   ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΦΕΓΓΑΡΑΣ

11.   LUBOMIR OTTA

Master 2

12.   ΚΟΥΛΗΣ ΔΑΜΑΛΑ

 

Χωρίς την σημαντική βοήθεια των χορηγών δεν θα ήταν δυνατή η δημιουργία αλλά και η διατήρηση της Ομάδας και Ακαδημίας ΕΛΙΤ.
Read 1152 times Last modified on Τρίτη, 24 Μαρτίου 2015 19:33

ΧΟΡΗΓΟΙ

Χωρίς την σημαντική βοήθεια των χορηγών δεν θα ήταν δυνατή η δημιουργία αλλά και η διατήρηση της Ομάδας και Ακαδημίας ΕΛΙΤ.