Σύνδεση

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

ΠΕΝΤΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ

  • Posted on:  Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 15:38
  • Written by 
  1. Το ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΛΙΠΑΡΩΝ Πηγή ασβεστίου και πρωτεΐνης για γερό μυϊκό σύστημα και μπορούν να καταναλωθούν μετά το τέλος της προπόνησης. 
  2. Το ΑΥΓΟ καλύπτει το 5-10% των ημερήσιων αναγκών μας σε πρωτεΐνη , παρέχοντας και τα απαραίτητα αμινοξέα που χρειάζονται οι καταπονημένοι μυς για να επανέλθουν στο φυσιολογικό. Σύγχρονες επιστημονικές μελέτες έχουν αντικαταστήσει την ιδέα ότι το αυγό είναι συνώνυμο της χοληστερίνης και αυτό έχει πλέον ξεπεραστεί. 
  3. Το ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ αποτελεί μία πολύ καλή χαμηλή σε λιπαρά επιλογή ρυθμίζει την απελευθέρωση ενέργειας από τα λίπη, τις πρωτεΐνες και τους υδατάνθρακες κατά την άσκηση.
  4. Το ΨΑΡΙ σε όποια μορφή είτε μικρό είτε μεγάλο, βραστό η ψητό είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη και ψευδάργυρο και πρέπει να περιλαμβάνεται στο εβδομαδιαίο διατροφικό μας πλάνο. Ψάρια όπως όπως τον τόνο, σολομό θωρακίζουν την υγεία.
  5. Οι ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ με το «μέτρο» μπορούν να καταναλωθούν κατά τη διάρκεια η και μετά το τέλος της προπόνησης. Είναι ιδανικό σνακ και ειδικά τα αμύγδαλα που είναι πλούσια σε πρωτεΐνη, ακόρεστες λιπαρές ουσίες και βιταμίνη Ε.

Για περαιτέρω πληροφορίες αναφορικά με εξειδικευμένα προγράμματα διατροφής για ποδηλάτες επικοινωνήστε με τους εκπαιδευτές Ποδηλασίας www.elitecycling.eu 

Read 808 times Last modified on Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2016 13:22

ΧΟΡΗΓΟΙ

Χωρίς την σημαντική βοήθεια των χορηγών δεν θα ήταν δυνατή η δημιουργία αλλά και η διατήρηση της Ομάδας και Ακαδημίας ΕΛΙΤ.